Terug naar:

Balk
Eigen Haard  10
8561 EX  Balk
Omschrijving kort: Nette bedrijfsruimte met inpandig kantoor, geschikt voor vele doeleinden. Het pand vergt weinig onderhoud en is in goede staat!
       

Nette bedrijfsruimte met inpandig kantoor, geschikt voor vele doeleinden. Het pand vergt weinig onderhoud en is in goede staat! Bouwjaar ±1999, Bruto vloeroppervlakte ±384m2, kavel 1.349m2, vrije hoogte ±4,65m¹, inpandig kantoor.

Afmetingen:
Bedrijfspand:±24 x 16m¹
Vrije hoogte:±4,65m¹
Overheaddeur:±4 x 4m¹
Bestrating:±22 x 6,5m¹
Werkplaats:±330m2
Kantoor:±24m2
Kantine: 18m2,
Bergruimte:±15m2

Bouwaard:
Opgetrokken in staalconstructie, betonvloer, betonnen borstwering, wanden van sandwichpanelen, kunststof kozijnen, geïsoleerde handbediende overheaddeur en een geïsoleerd plat dak gedekt met bitumineuze dakbedekking.

Indeling:
Een entree met toilet (incompleet), meterkast en kantoorruimte, werkplaats met overheaddeuren, magazijn en toilet. Boven de kantoorruimte houten opbouw met kantine en een berging met keukenblokje en CV-ketel. Kantine-inrichting: Houtkleurige keuken in langsopstelling, voorzien van 4-pits gasfornuis, koelkast en afzuigkap.

Verwarming/warmwatervoorziening:
De werkplaats wordt verwarmd met een gasheater. Het kantoor en kantine worden centraal verwarmd middels een Atag Blauwe Engel SHR-15 HR-combiketel, bouwjaar ±2008. Warmwatervoorziening middels CV-ketel.

Technische installatie:
De elektrische installatie (80 Amp.) is uitgerust met 6 groepen 220 Volt en 3 krachtgroepen. In de werkplaats zijn voldoende 220 Volt en 380 Volt aansluitingen en een pneumatische ringleiding. In de werkplaats in recent nieuwe TL-verlichting aangebracht. Het pand is voorzien van een alarminstallatie Isolatie: Het pand is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Vloerbelasting: De maximale belasting per vierkante meter van de betonvloer is 10kN

Terrein:
Het terrein is voor het pand is verhard middels klinkerbestrating en biedt plaats aan circa 6 auto's. Aan de zijkanten en achterkant is het perceel ingezaaid met gras. Achter het pand is er een mogelijkheid voor uitbreiding.

Ligging:
Het pand is prima gelegen op het industrieterrein Eigen Haard in Balk. Er is een goede ontsluiting en bereikbaarheid vanuit de gehele Zuidwesthoek van Friesland. Op het industrieterrein zijn diverse bedrijven actief in zeer uiteenlopende branches.

Bijzonderheden:
- Ideaal pand met weinig onderhoud, geschikt voor vele doeleinden!
- De werkplaats is recentelijk voorzien van nieuwe TL-verlichting
- Het pand verkeerd in goede staat!

Aanvaarding:
In overleg. Is op korte termijn mogelijk.

Overdracht  
Aanvaarding
   
Bouwvorm  
Soort object Bedrijfspand
Type woning Bedrijfshal
Kwaliteit woning Goed
Bouwjaar 1999
Bouwvorm Systeembouw
   
Indeling  
Woonopp. 384 M²
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal verdiepingen
Overige inp. ruimte
   
Energie  
Verwarming Centrale verwarming/heater
Warmwater CV-ketel
Eigendom Ja
Isolatie Volledig geisoleerd
   
Buitenruimte  
Perceelopp. 1349 M²
Tuin
Ligging pand Op industrieterrein
   
   

 

       

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij