Terug naar:

Bakhuizen
Beurtskipper ong  7/8
8574 RD  Bakhuizen
Ruime bouwkavel aan vaarwater voor vrijstaande of halfvrijstaande woning voor zeer scherpe prijs!!
     

Bouwkavel aan vaarwater voor vrijstaande of halfvrijstaande woning voor zeer scherpe prijs (EUR. 100,-/meter, v.o.n., excl. 21%BTW! 

De fraai gelegen bouwgrond wordt aangeboden voor € 100,-, per vierkante meter, exclusief omzetbelasting. Hiermee is het de laagste prijs voor bouwgrond in de gemeente De Fryske Marren. Met deze lage vierkante meterprijs komt het bouwen van een eigen woning voor veel mensen binnen bereik.

Op de kavels gelegen aan de Bakhústerfeart kunnen zowel vrijstaande- als halfvrijstaande woningen worden gebouwd. De kavels variëren in grootte van 341 tot 427 vierkante meter. Vanaf de, nabij de ijsbaan gelegen, kavels is vrij uitzicht en er kan een boot worden afgemeerd direct aan de kavels, in een eigen strook water. Via de Bakhústerfeart is er prima ontsluiting naar de Friese Meren.

Bakhuizen is een dorp van ±1100 inwoners, gelegen in het centrum van nationaal landschap Zuidwest Fryslân, en ligt op een keileemheuvel die is ontstaan tijdens de Riss-ijstijd. Met de ligging op steenworp van het IJsselmeer, het glooiende landschap en in de nabijheid van de Gaasterlandse bossen is het dorp schitterend gelegen. Het dorp kent naast een actief verenigingsleven, een behoorlijk voorzieningenniveau en er is werkgelegenheid dankzij de aanwezigheid van diverse bedrijven.

Voor bestemmingsplan gegevens zie: bit.ly/1S6eHy3

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met makelaar Fedde Akkerman van Haskestaete Makelaardij in Balk.

Overdracht  
Aanvaarding
   
Bouwvorm  
Soort object Bouwgrond
Type woning
   
Buitenruimte  
Perceelopp. 768 M²
Tuin
Ligging pand In woonwijk, rustige straat, vrij uitzicht, aan rand van dorp, aan vaarwater
   
   

 

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij