Terug naar:

Nijemirdum
Wytlânsdykje  2
8566 JG  Nijemirdum
Vrijstaande semi-bungalow met tuinschuur en volière gelegen op ruime kavel. Er is de mogelijkheid voor de plaatsing van een garage.
         

Vrijstaande semi-bungalow met tuinschuur en volière gelegen op ruime kavel. Er is de mogelijkheid voor de plaatsing van een garage. Bouwjaar ±1971, inhoud ±310m³, kavel ±510m², 4 slaapkamers, tuinschuur ±6m².

Bouwaard:
De woning is traditioneel gebouwd in spouwmuren, houten- en betonvloeren, houten– en kunststof kozijnen en een zadeldak met dakkapellen en gedekt met dakpannen. De tuinschuur is opgetrokken in hout, betontegelvloer en een dak gedekt met ABC-golfplaten. De volière is gebouwd in hout op een gemetselde borstwering, betonvloer en een lessenaarsdak gedekt met ABC-golfplaten. 

Indeling:
Op de begane grond een ruime hal met plavuizenvloer, meterkast, toilet en trapopgang, woonkamer, dichte keuken, ruime bijkeuken met aansluiting(en) voor wasapparatuur en CV-ketel, badkamer en slaapkamer. Op de verdieping een royale overloop met kasten en 3 slaapkamers met kasten en berging achter het knieschot en waarvan 1 met wastafel.

Keukeninrichting:
Eenvoudige houtkleurige keuken in langsopstelling met wasemkap en zonder verdere inbouwapparatuur.

Sanitair:
Enigszins gedateerd sanitair. De badkamer is gelegen op de begane grond is voorzien van douchehoek met thermostaatkraan en een wastafel. Op 1 van de slaapkamers op de verdieping is een wastafel aanwezig. 

Verwarming/warmwatervoorziening:
De woning wordt centraal verwarmd middels een Nefit Ecomline HR-combiketel, bouwjaar ±2000. Warmwatervoorziening via CV-installatie. 

Elektra:
Elektrische installatie met 4 groepen en aardlekschakelaar(s). 

Isolatie:
De woning is licht geïsoleerd en grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

Tuin:
Ruime tuin rondom de woning, met de achtertuin op het noordoosten. De tuin moet deels nog worden aangelegd. Het perceel wordt vergroot zodat de plaatsing van een garage en/of parkeren op eigen erf mogelijk wordt. De tuin moet op de erfgrens, in overleg met de verkoper, worden afgescheiden aan de zuidoost- en zuidwestzijde. De verkoper draagt bij in de kosten hiervan.

Ligging:
De woning is gelegen aan rustige weg die aansluit op de doorgaande weg van Nijemirdum. Het dorp heeft een actief verenigingsleven en beschikt over een basisschool. Voor winkels kan men terecht in het nabije Oudemirdum of het iets verder gelegen Balk. Balk is de hoofdplaats van de voormalige gemeente Gaasterlân-Sleat en beschikt over een levendig, historisch centrum en er zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig. De regio Gaasterland staat bekend om haar bos– en waterrijke woonomgeving, pittoreske plaatsjes, ruimte en natuurschoon. Dit alles maakt het gebied geliefd om te wonen, werken en recreëren. Op korte afstand is een 9-holes golfbaan aanwezig en ook zijn er in de regio Gaasterland over uitgebreide fiets– en wandelroutes, ruiterpaden en tal van watersportvoorzieningen, zoals een jachthaven aan de rand van Balk. Natuurliefhebbers en watersporters zullen zich hier als een vis in het water voelen! Daarbij komt ook nog de gunstige ligging van het gebied nabij Lemmer en uitvalswegen richting de Randstad (A6). 

Bijzonderheden:
- De woning verkeert uitwendig in goede staat van onderhoud.
- De woning heeft deels kunststof kozijnen.
- Door vergroting van de kavel (±95m²) behoort plaatsing van een garage tot de mogelijkheid.
- Door slaap– en badkamer op de begane grond is de woning ook geschikt voor senioren.
- Plaatsing afscheiding op de erfgrens in overleg met verkoper. 

Overdracht  
Aanvaarding
   
Bouwvorm  
Soort object Woning
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Eenvoudig
Bouwjaar 1971
Bouwvorm Traditionele bouw
   
Indeling  
Woonopp. 90 M²
Inhoud 310 M³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 2
Overige inp. ruimte 15 M²
   
Energie  
Verwarming Centrale verwarming
Warmwater CV-ketel
Eigendom Ja
Isolatie Gedeeltelijk geïsoleerd, deels dubbel glas
   
Buitenruimte  
Perceelopp. 510 M²
Tuin Tuin rondom
Kwaliteit tuin Aan te leggen
Achtertuin 150 M²
Ligging achtertuin Noord-oosten
Ligging pand Rustige straat, bosrijke omgeving
   
Bergruimte  
Schuur / Berging 6 M²
Voorzieningen Geen
   

 

       

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij