Terug naar:

Balk
Sleatemar   24
8561 BJ  Balk
Vrijstaande recreatiewoning met eigen aanlegsteiger aan open vaarwater. De woning is gelegen aan de rand van het kleinschalige park direct tegen het Slotermeer.

Vrijstaande recreatiewoning met eigen aanlegsteiger, voor meerdere vaartuigen, aan open vaarwater. De woning is gelegen aan de rand van het kleinschalige park direct tegen het Slotermeer. Bouwjaar ±1971, inhoud ±130m³, woonoppervlakte ±55m², berging ±5m².

Bouwaard:
De woning is gebouwd in houtconstructie met gevels in kalkzandsteenblokken, houten vloeren, hardhouten kozijnen, houten gevelpui en een schilddak met aan de binnenzijde houtvezelcementplaten en gedekt met asfaltbitumen shingles. De aangebouwde berging in hout, betonvloer en een lessenaarsdak eveneens gedekt met shingles. 

Indeling:
Op de begane grond een L-vormige woonkamer met laminaatvloer, trapopgang, meterkast, balken plafond, kast met CV-installatie, tuindeuren, open keuken en een gecombineerde badkamer/toilet. Op de verdieping een slaapzolder met mogelijkheid voor meerdere kamers. 

Keukeninrichting:
Moderne witte keuken in langsopstelling met bovenkasten, losstaand ladenblok en voorzien van 4-pits gasfornuis, koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap. 

Verwarming/warmwatervoorziening:
De woning wordt centraal verwarmd middels een Brink heteluchtverwarmingsysteem gecombineerd met een Nefit Smartline HRC CV-ketel, bouwjaar ±2002. Warmwatervoorziening middels CV-ketel.

Sanitair:
Gecombineerde badkamer/toilet, voorzien van douchecabine met thermostaatkraan, toilet, wasmachineaansluiting en een wastafel. 

Isolatie:
De woning heeft een geïsoleerd dak en vloerisolatie en is geheel voorzien van dubbele beglazing.  

Elektra:
Vernieuwde elektrische installatie met 5 groepen met aardlekschakelaar(s).

Ligging:
De woning is gelegen op kleinschalig, sfeervol recreatiepark, grenzend aan het Slotermeer nabij Balk. De woning is prima gesitueerd dicht tegen het meer, met uitzicht op het water en zon rondom het huis. Vanaf de verdieping is er aan de achterzijde uitzicht op het Slotermeer. Aan de voorzijde (Zuidwesten) is een ruim terras. Voor de woning is een aanlegplaats met mogelijkheid tot afmeren van eigen vaartuig. Op het park is een gemeenschappelijk ruimte, het Theehuis, waar zomers kan worden gebarbecued en kinderen kunnen spelen. Ook worden er zomers zeilwedstrijden georganiseerd. Het groenonderhoud bij de woningen wordt uitgevoerd door de beheerder van het park.

Balk is de hoofdplaats van de regio Gaasterland. Het dorp beschikt over een levendig, historisch centrum en er zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig. Gaasterland staat bekend om haar bos– en waterrijke woonomgeving, pittoreske plaatsjes, ruimte en natuurschoon. Dit alles maakt het gebied geliefd om te wonen, werken en recreëren. Op korte afstand (±7 km) is een 9-holes golfbaan aanwezig en ook zijn er in Gaasterland uitgebreide fiets– en wandelroutes en tal van watersportvoorzieningen zoals een jachthaven aan de rand van Balk. Natuurliefhebbers en watersporters zullen zich hier als een vis in het water voelen! Daarbij komt ook nog de gunstige ligging van het gebied nabij Lemmer en uitvalswegen richting de Randstad (A6). 

Bijzonderheden:
- Op het pand rust een recreatieve bestemming.
- Een prachtig plekje voor watersporters, rust- en ruimtezoekers.
- De Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de Coöperatieve Vereniging Buitenplaats Sleatemar B.A. zijn op verzoek verkrijgbaar.
- De aanwezige inventaris is bij de koop inbegrepen.
- Bijdrage Coöperatieve Vereniging ±€ 1.225,-/jaar (wordt jaarlijks aangepast).
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariskantoor Nicolai te Balk.
- De walbeschoeiing en de bestrating in het park zijn een paar jaar geleden vernieuwd.


Overdracht  
Aanvaarding
   
Bouwvorm  
Soort object Recreatiewoning
Type woning Vrijstaande recreatiewoning
Kwaliteit woning Normaal
Bouwjaar 1971
Bouwvorm Traditionele bouw/houtskelet
   
Indeling  
Woonopp. 55 M²
Inhoud 130 M³
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal verdiepingen 2
Overige inp. ruimte 2 M²
   
Energie  
Verwarming Heteluchtverwarming
Warmwater CV-ketel
Eigendom Ja
Isolatie Gedeeltelijk geïsoleerd
   
Buitenruimte  
Perceelopp. 40 M²
Tuin Tuin rondom
Kwaliteit tuin Normaal
Achtertuin
Ligging achtertuin Zuid-westen
Ligging pand Op kleinschalig park, aan open vaarwater, tegen Slotermeer, nabij Balk, bosrijke omgeving
   
Bergruimte  
Schuur / Berging 5 M²
   

 

       

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij