Terug naar:

Nijemirdum
Lyklamawei   22
8566 JL  Nijemirdum
Vrijstaande woning met 2 zeer ruime schuren, gelegen op royale kavel aan de doorgaande weg door Nijemirdum. Aan de achterzijde van woning is er vrij uitzicht.
     

Vrijstaande woning met 2 zeer ruime schuren, gelegen op royale kavel aan de doorgaande weg door Nijemirdum. Aan de achterzijde van woning is er vrij uitzicht. Bouwjaar ±1920, inhoud ±375m³, kavel 1.060m², 3 slaapkamers, garage ±170m².

Bouwaard:
De woning is traditioneel gebouwd in steensgevels, houten vloeren, houten kozijnen en een samengesteld zadeldak met wolfseinden en gedekt met dakpannen. Een deel van de woning heeft een platdak gedekt met bitumineuze dakbedekking. De aanbouw is opgetrokken in halfsteens gevels, betonvloer en een lessenaarsdak gedekt met ABC-golfplaten. Schuur I is opgetrokken in steensgevels, betonvloer, houten verdiepingsvloer, openslaande houten deuren en een zadeldak gedekt met betonpannen. Schuur II is gebouwd in halfsteens gevels, betonvloer, houten openslaande deuren en schuifdeur en een dak deels gedekt met stalen platen en deels met ABC-golfplaten.

Indeling:
Op de begane grond een hal/gang met trapopgang, voorkamer met gashaard, kasten en schuifdeuren naar de achterkamer met kasten, keuken met geiser en kelder, kantoor/werkkamer met kast, badkamer, portaal met toilet en een bijkeuken met plavuizenvloer en aansluiting(en) voor wasapparatuur. Op de 1e verdieping een ruime overloop met deur naar het platte dak en 3 slaapkamers met kasten. Op de 2e verdieping een kleine vliering, bereikbaar via een luikje op de overloop.

Keukeninrichting:
Houten keuken in hoekopstelling voorzien van 4-pits gasfornuis, oven en wasemkap.

Sanitair:
Eenvoudig sanitair. De badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel.

Verwarming/warmwatervoorziening:
De woning wordt centraal verwarmd middels een moederhaard met radiatoren. Warmwatervoorziening met een geiser (huur). 

Elektra:
Elektrische installatie met 4 groepen en aardlekschakelaar(s).

Isolatie:
De woning is beperkt geïsoleerd en deels voorzien van dubbele beglazing.

Tuin:
Ruime voor– en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het Zuiden. Vanuit de achtertuin is er schitterend uitzicht over de landerijen. De voortuin is omgeven met een stalen sierhek. De oprit is verhard met steenslag. 

Ligging:
De woning is gelegen aan de doorgaande weg door Nijemirdum en maakt deel uit van de lintbebouwing van het dorp. Aan de achterzijde is er uitzicht over de landerijen richting het IJsselmeer. De woning ligt op ongeveer 5 kilometer van Balk. Balk is de hoofdplaats van de regio Gaasterland (gemeente De Fryske Marren), heeft een levendig, historisch centrum en er zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig. De regio Gaasterland staat bekend om haar bos– en waterrijke woonomgeving, pittoreske plaatsjes, ruimte en natuurschoon. Dit alles maakt het gebied geliefd om te wonen, werken en recreëren. Op korte afstand is een 9-holes golfbaan aanwezig, ook zijn er uitgebreide fiets– en wandelroutes en tal van watersportvoorzieningen, zoals een jachthaven aan de rand van Balk. Natuurliefhebbers en watersporters zullen zich hier als een vis in het water voelen! Daarbij komt ook nog de gunstige ligging van het gebied nabij Lemmer en uitvalswegen richting de Randstad (A6). 

Bijzonderheden:
- Achter de woning is er fraai uitzicht over het Gaasterlandse landschap.
- Royaal perceel (1.060m²) met 2 flinke schuren.
- Het pand is zeer schikt voor de ZZP-er of hobbyist die een ruime schuur wil.
- Het pand heeft achterstallig onderhoud en vergt renovatie.

Overdracht  
Aanvaarding
   
Bouwvorm  
Soort object Woning
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Eenvoudig
Bouwjaar 1920
Bouwvorm Traditionele bouw
   
Indeling  
Woonopp. 110 M²
Inhoud 375 M³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2
Overige inp. ruimte 15 M²
   
Energie  
Verwarming Moederhaard met radiatoren
Warmwater Geiser
Eigendom Ja
Isolatie Gedeeltelijk geïsoleerd, deels dubbel glas
   
Buitenruimte  
Perceelopp. 1060 M²
Tuin Tuin rondom
Kwaliteit tuin Normaal
Achtertuin
Ligging achtertuin Zuiden
Ligging pand Aan doorgaande weg, centrum, bosrijke omgeving
   
Voorzieningen Elektra
   
Parkeergelegenheid  
Garage Vrijstaand, steen
Garage oppervlak 170 M²
Totaal aantal 2

 

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij