Recent in verkoop
Warns
't Noard  64
Vraagprijs: € 225.000,00
Recent in verkoop
Rijs
Mientwei  19
Vraagprijs: € 285.000,00
Recent in verkoop
BALK
Rosenbergstrjitte  3
Vraagprijs: € 430.000,00

Onderstaand aanbevelingen van onze klanten. Lees wat zij vonden van de service van Haskstaete Makelaardij. Reeds vele tevreden klanten gingen u voor. Test ons en oordeel zelf!

Foarset 11 Balk
De heer Brouwer

Deskundige en begrijpelijke uitleg van zaken. Prettige en zakelijke verhouding. Uitstekende begeleiding tijdens de periode van verkoop. Ik kan Haskestaete Makelaardij dan ook van harte aanbevelen. 

De Wurdze 46 Balk
Fam. Boonstra

Deze makelaar stond altijd voor ons klaar en heeft veel voor ons gedaan. Was altijd vriendelijk dus we zijn heel erg tevreden. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

De Weind 68 Balk
Fam. Nauta

Prettige, gemoedelijke makelaar. Zeer goede kennis van de regio. Realistische advisering. Snelle informatie. Geen negatieve punten. Alles ging goed. Van harte aanbevolen.

It Bjirkenbosk 1 Balk
Fam. Kuiper

Grote klasse. We zijn goed ingelicht. De communicatie verliep uitstekend.We werden steeds goed op de hoogte gehouden. De inzet was uitmuntend ondanks de lichaamlijke ongemakken van meneer Akkerman.

Nij Amerika 9 Nijemirdum
Fam. van der Zee

Uitstekende verkoop begeleiding, zeer tevreden met geleverde diensten. Wil deze makelaar zeker aanraden.

Meerweg 9 Balk
Fam. Bijl

Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar. Hij heeft een hele goede fotoreportage van de woning gemaakt. Voorts heeft hij bezichtigingen ruim op tijd aangekondigd, zodat we goed voorbereid waren (schoon en opgeruimd huis). Daarnaast beschikt hij over veel kennis van zaken en heeft hij de tijd genomen om ons van alle ins en outs op de hoogte te stellen. Tenslotte stond hij altijd klaar als we vragen hadden en ze naar volle tevredenheid beantwoord. Kan hem zeer aanbevelen!!

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij