makelaar, makelaardij, makelaar gaasterland, makelaardij zuidwest-friesland, taxateur, taxatierapport, verkoop, aankoop, huur, verhuur, woning, friesland, gaasterland, balk, harich. wijckel, sloten, sondel, nijemirdum, oudemirdum, rijs, bakhuizen, mirns
 
Recent in verkoop
Warns
't Noard  64
Vraagprijs: € 225.000,00
Recent in verkoop
Rijs
Mientwei  19
Vraagprijs: € 285.000,00
Recent in verkoop
BALK
Rosenbergstrjitte  3
Vraagprijs: € 430.000,00

Omdat in de huidige markt nog maar weinig mensen een woning kopen voor ze hun eigen woning hebben verkocht is de markt goeddeels stil gevallen. Alle verkopers wachten op elkaar, terwijl 2 verschillende verkopers wellicht elkaars woning wel zouden willen kopen. Door aan te geven op deze site dat men interesse heeft in woningruil, al dan niet met bijbetaling, wordt de kans vergroot op een succesvolle transactie. Geef als verkoper door aan de makelaar voor welke woning er interesse bestaat. Hij onderzoekt dan de mogelijkheden.

Via Funda kunt u uw persoonlijke zoekprofel invoeren, tezamen met die van andere woningverkopers gaat Funda automatisch op zoek naar de beste woningruilsuggestie. Haskestaete beoordeelt of de suggestie daadwerkelijk interessant voor u is. Er bestaat dus een kans dat u niet alleen uw huidige woning verkoopt, maar ook meteen een nieuwe woning koopt.

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij