FAQ items aan het laden...

Aankoop van een woning

Aankoop van een woning2021-12-16T15:53:32+02:00

Succesvol een woning kopen?

Een huis kopen is een emotioneel proces. Je bent niet alleen op zoek naar een huis, maar vooral ook naar een nieuw thuis en dat betekent nogal wat. Het wordt de plek waar je waarschijnlijk een groot deel van je leven door gaat brengen en dus is de keuze die je maakt van groot belang.

Wij van Haskestaete Makelaardij begrijpen dat en zorgen voor de juiste begeleiding.

Dit is wat we beloven:

– Luisterend oor voor al je wensen
– Grondige kennis van de woningmarkt en de omgeving
– Uitgebreid onderzoek naar alle facetten van de woning
– Volledige begeleiding bij de aankoop
– Altijd een eerlijk en objectief advies
– Sterkte – zwakte analyse van je droomwoning
– Maximale benutting van ons netwerk in de onroerend goed sector

Spreekt dit je aan?

Laat dan onze makelaar Fedde Akkerman je begeleiden bij het maken van deze belangrijke beslissing. Hij kan je deskundig adviseren bij de aankoop van jouw nieuwe droomhuis. Hij is door en door bekend met de woningmarkt in Gaasterland en omgeving, waardoor hij samen met jou dat huis weet te vinden, wat aansluit bij jouw wensen.

Verder doet hij de onderhandelingen en de ondersteuning bij de afwikkeling van de aankoop. Zo zorgen we er samen voor dat het huis van je dromen, ook je thuis wordt.

Zullen we voor je zoeken?

Met ons automatiseringspakket hebben we zicht op alle nieuwe panden die worden aangemeld in ons werkgebied. Het aanbod wat voldoet aan het door jou opgegeven zoekprofiel, krijg je met uitgebreide informatie via de mail toegestuurd.

Groot voordeel voor jou is dat dit gebeurd, voor het pand op Funda verschijnt. In deze krappe markt met veel potentiële kopers geeft dit je de voorsprong die net het verschil kan maken! Deze dienst verrichten we als service, er zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Mocht je de kans op een succesvolle aankoop willen vergroten, schakel ons dan in voor aankoopbegeleiding.

Zoekopdracht

Voer je gegevens in de onderstaande velden in. Geef in het veld gemerkt met ‘geef hier je woonwensen aan:’ kort weer wat je zoekt. Belangrijke kenmerken om te vermelden zijn: woonplaatsen, prijscategorie, type woning, woonoppervlakte, aantal slaapkamers, perceelgrootte. Wees niet te specifiek, omdat je met het huidige beperkte aanbod dan weinig zult ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.