FAQ items aan het laden...

Verkoop van een woning

Verkoop van een woning2021-12-16T15:57:40+02:00

Ook jouw huis succesvol verkopen?

De verkoop van een woning is een proces wat een zorgvuldige voorbereiding vereist. Het start met onderzoek naar de juridische kanten, zaken in het kader van de wettelijke meldingsplicht en natuurlijk een goede marketing. Wat volgt is de benadering van potentiƫle kopers uit ons netwerk, via sociale media, Funda, eigen website, etc.. Vervolgens de rondleiding van kijkers, de onderhandelingen met kopers en de afwikkeling van de transactie.

Wij als professionals beheersen al deze kanten van het verkoopproces. Dankzij onze gedegen aanpak, komen we tot een succesvolle transactie en de beste opbrengst voor jou!

Dit is wat we beloven:

– Het hoogst haalbare bedrag voor jouw woning
– Zorgvuldige voorbereiding en begeleiding
– Optimale informatievoorziening voor jou als opdrachtgever
– Proactieve opstelling
– Uitgebreide marketing met professionele kwaliteit
– Luisterend oor voor jouw wensen
– Volledige ontzorging gedurende het hele proces

Interesse in onze dienstverlening?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en vertellen je uitgebreid de mogelijkheden. Vooraf doen we op kantoor gedegen vooronderzoek, zodat we goed onderbouwdĀ  een inschatting kunnen geven over de opbrengst van de woning.

Uiteraard krijg je op schrift wat de kosten en de hoogte van de courtage zijn. Het laatste altijd op basis van no cure, no pay!

Afspraak maken?

Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wil je een oriƫnterend gesprek bij ons op kantoor, dan ontvangen wij je graag en nemen alle tijd voor je. Indien je ook een waarde wil weten van je pand dan is het handiger om bij jou langs te komen, ook dat is uiteraard altijd mogelijk.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.