FAQ items aan het laden...

Over Haskestaete Makelaardij

Over ons2023-12-13T14:22:13+02:00

Haskestaete Makelaardij

“Wonen, werken en ontspannen in Groen Gaasterland!”  is de slogan van ons kantoor Haskestaete Makelaardij. Gaasterland heeft dan ook veel te bieden; bossen, meren, de IJsselmeerkust en een glooiend landschap, waar het heerlijk toeven is met schone lucht en een prachtige natuur.

Haskestaete Makelaardij is gestart in 2003, als dé specialist van Gaasterland en het omliggende gebied, Zuidwest Friesland. Ons kantoor is dan ook gevestigd in Balk, het hart van de regio. Het gebied kennen we als geen ander. Zoek je een makelaar/taxateur voor aankoop, verkoop of taxatie van jouw pand, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het kantoor wordt bemenst door Register Makelaar-Taxateur Fedde Akkerman en Assistent-Makelaar Joke van der Wal. Korte lijnen, Friese nuchterheid en altijd goed bereikbaar.

Fedde Akkerman, RMT

In 2000 maakte Fedde een carrière-switch van de machinebouw naar de vastgoed sector. Begin 2001 werd hij als één van de laatsten officieel beëdigd door de rechtbank tot makelaar-taxateur. Met ruim 20 jaar ervaring kent hij de kneepjes van het vak. Ook is hij als geen ander bekend met al het onroerend goed van Gaasterland. Daarnaast kent hij de omgeving door en door.

Typerende eigenschappen van hem zijn: eerlijk en oprecht, nuchter, belangstellend en vriendelijk. In zijn vrije tijd sport hij graag en doet daarbij aan hardlopen, wandelen, skeeleren en schaatsen. Daarnaast zijn er vele hobby’s zoals: zeilen met zijn open zeilboot uit 1959 en met de motor erop uit. Ook is er interesse in architectuur, kunst, cultuur en natuur.

Joke van der Wal, A-RMT

Joke heeft jarenlange ervaring in de makelaardij en de bouwsector, ze kent dan ook als geen ander het klappen van de zweep. Als Assistent-Makelaar ondersteunt ze Fedde zowel in de binnendienst als de buitendienst. Met haar ervaring en gedegen kennis van de onroerend goed sector zal ze je in veel gevallen verder kunnen helpen.

Joke haar karakter wordt gekenmerkt door haar grote mate van empathie, vriendelijkheid, accuraatheid en haar passie voor het werk. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen in de Gaasterlandse bossen en varen op de Friese Meren. Verder bezoekt ze graag festivals, concerten, escaperooms en theatervoorstellingen.

Duurzaam ondernemen

Als makelaarskantoor in Gaasterland, deel van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân, voelen we ons zeer verantwoordelijk voor de bescherming en instandhouding van de prachtige natuur in het gebied, met zijn bossen, de unieke IJsselmeerkust en de Friese meren. We proberen hieraan ons steentje bij te dragen door zo duurzaam mogelijk te ondernemen.

Zo is ons kantoor geheel energieneutraal en wekken we met zonnepanelen ons eigen stroom op. We maken gebruik van een volledig elektrische BMW, die gebouwd is volgens het ‘cradle to cradle’ principe, volledig recyclebaar dus. Het opladen doen we met onze eigen zonnestroom. Door steeds verdere digitalisering proberen we de papierstroom in te dammen.

Sponsoring

Haskestaete Makelaardij is een onderneming die betrokken is bij de samenleving in het algemeen, en bij de leefbaarheid van de regio in het bijzonder. Omdat woongenot niet alleen wordt bepaald door een woning, maar omdat voorzieningen in de omgeving minstens zo belangrijk zijn geeft Haskestaete Makelaardij financiële steun aan diverse culturele- en sportieve evenementen, alsook structurele support aan diverse clubs en verenigingen. Dit alles omdat het belang van ‘mienskip’ hoog in het vaandel staat!

We sponsoren o.a.:

– V.V Balk
– Schaakclub Rijs E.O.
– Skûtsje De Súdwesthoek
– Gaasterland Wandeltocht
– V.V. Sleat

Afspraak maken?

Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wil je een oriënterend gesprek bij ons op kantoor, dan ontvangen wij je graag en nemen alle tijd voor je. Indien je ook een waarde wil weten van je pand dan is het handiger om bij jou langs te komen, ook dat is uiteraard altijd mogelijk.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.