FAQ items aan het laden...

De diensten van Haskestaete Makelaardij

Diensten2021-12-16T15:54:30+02:00

Taxatie woning

Een taxatie geeft je zekerheid over de waarde van je huidige of toekomstige woning. Zo weet je exact wat de woning daadwerkelijk waard is. Je kunt ook voor de financiering, of ten behoeve van het oversluiten van de hypotheek je woning laten taxeren.

Onze gecertificeerde taxateur voldoet aan de strengste eisen en is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en het NVRT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Onze gevalideerde taxatierapporten worden door elke bank en verzekeringsmaatschappij geaccepteerd.

Waardebepaling

Overweeg je jouw huis te gaan verkopen en ben je benieuwd naar wat je woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan voor jouw huis. De verkoopwaarde van jouw huis wordt bepaald aan de hand van de ligging, bouwkundige staat en afwerking.

Daarnaast beschikken we over unieke data over de prijsontwikkeling van woningen uit jouw buurt en recente transacties van vergelijkbare huizen. Zo kunnen we zeer nauwkeurig de waarde van jouw huis berekenen.

Vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Huur & Verhuur

Heb je een pand wat je wil gaan verhuren, bel ons! Wij zoeken een huurder voor je, zowel voor “Wonen” als “Bedrijfsmatig vastgoed”. Wij doen het gehele traject van bezichtigingen, selectie en screening huurder, opmaak en begeleiding ondertekening van de huurovereenkomst. Ook kunnen we je met deeldiensten ondersteunen, bijvoorbeeld alleen de opmaak van de huurovereenkomst.

Mocht je iets willen gaan huren, ook dan kun je een beroep op ons doen om te checken of de huur redelijk is en of het huurcontract voldoet aan de wettelijke normen. Ook vaststelling van de huurwaarde, middels wettelijke puntentelling bij woningen onder liberalisatie grens, kun je door ons laten doen. Tenslotte kun je ook voor de taxatie van de huurwaarde van bedrijfspanden, winkels, kantoren, etc. bij ons terecht.

Advies

Heb je vragen omtrent onroerend goed, bijvoorbeeld over aan-, of verkoop, investering in een verbouwing, WOZ-waarde, erfdienstbaarheden, etc. dan kunnen we je met raad en daad terzijde staan. We beschikken, dankzij jarenlange ervaring, over uitgebreide expertise en hebben als NVM-makelaar een back-up met gespecialiseerde juristen en toegang tot allerlei data op het gebied van onroerend goed.

Wil je advies? Schroom dan niet en stel je vraag!

Afspraak maken?

Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wil je een oriënterend gesprek bij ons op kantoor, dan ontvangen wij je graag en nemen alle tijd voor je. Indien je ook een waarde wil weten van je pand dan is het handiger om bij jou langs te komen, ook dat is uiteraard altijd mogelijk.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.