NIEUW! Appartementencomplex “De Smidderij”

NIEUW! Appartementencomplex “De Smidderij”

23 Stijlvolle appartementen aan de Dubbelstraat in Balk! VANDAAG gepubliceerd in de Balkster Courant!

In Balk verrijzen binnenkort 23 stijlvolle appartementen op de kruising van de Dubbelstraat en Jachthavendyk. Het complex heeft de naam “De Smidderij” gekregen. De naam verwijst naar de oude smederij die tientallen jaren op deze locatie was gevestigd. Deze smederij heeft later plaats gemaakt voor garagebedrijf van der Heide. Het huidige garagepand wordt gesloopt en het fraaie appartementencomplex komt er voor in de plaats.

In het appartementencomplex worden meerdere typen appartementen gerealiseerd, die allemaal een eigen fietsenberging en parkeerplaats hebben. Door de variatie aan verschillende woonoppervlakten, biedt het complex mogelijkheden voor een brede doelgroep. Door de ligging nabij het historische centrum en met de supermarkt om de hoek, is het zeer aantrekkelijk gesitueerd. De architect heeft bij het ontwerp nadrukkelijk rekening gehouden met de inpassing in de omgeving, door bij de detaillering het historisch bewustzijn te combineren met nieuw elan.

Projectontwikkelaar Frederik Brands van Junco BV uit Zwolle geeft aan dat het een lang traject is geweest, maar inmiddels zijn alle betrokkenen erg enthousiast over het eindresultaat. “Het is een verrijking voor de dorpskern” zo geeft hij aan. Het Plaatselijk Belang van Balk en omwonenden, hebben inmiddels kennis gemaakt met de plannen en zijn eveneens van mening dat het ontwerp passend is in de omgeving en goed aansluit bij de woonwensen van de toekomstige bewoners.

Binnenkort gaan de appartementen in de verkoop.

  • Voor interesse in deze appartementen kunt u contact met ons opnemen!

2021-04-13T17:24:46+02:0025 maart 2021|