Balk, Eigen Haard 36

Bedrijfspand

785 m2

2007

€ 3.300,- per maand

Eigen Haard 36
BALK

Download brochure

Plan een bezichtiging

T: 0514 - 60 31 11
E: info@haskestaete.nl

Deel:

Plan bezichtiging

Omschrijving

Mooi vrijstaand bedrijfspand met representatieve inpandige kantoorruimte en zeer nette lichte bedrijfsruimte. De vrij overspannen bedrijfshal met voorgelegen kantoorruimte maakt het gebouw geschikt voor zowel gebruik als logistiek centrum en opslag, als ook voor productieruimte. Het geheel staat op een ruime kavel op industrieterrein Eigen Haard in Balk, er is voldoende eigen parkeer- en manoeuvreerruimte en het object is goed onderhouden. Kortom, een multifunctioneel en keurig bedrijfspand, tegen een aantrekkelijke huurprijs.

De bedrijfsruimte is uiterst functioneel te noemen door de vrije hoogte van ca 6.70m (nok) tot ca 5.60m (zijwandhoogte), de geheel vrije overspanning en de elektrisch bedienbare overheaddeur (4x4m). Dankzij de forse lichtstraat is er volop natuurlijk daglicht in de loods aanwezig. De voorgelegen kantoorruimte is zeer netjes, ruim opgezet en praktisch ingericht. De bedrijfsruimte is tevens vanuit het kantoorgedeelte eenvoudig via twee verschillende tussendeuren bereikbaar.

Bruto vloeroppervlakte ca. 785m² (v.v.o.), waarvan:

Kantoorruimte ca. 225 m² (v.v.o.)
Bedrijfsruimte ca. 560 m² (v.v.o.)

Desgewenst kan in overleg op de verdieping tot 174m2 extra kantoorruimte worden gehuurd en is de bedrijfsruimte met 280m2 te vergroten (meerprijs). Deze ruimtes komen niet zelfstandig voor verhuur in aanmerking. Er is dus geen sprake van meerdere huurders!

Bouwaard:
Het pand is opgetrokken in staalconstructie, betonvloeren, sandwichpanelen op betonnen borstwering, elektrische overheaddeur en loopdeuren en een zadeldak met lichtstraat en gedekt met geïsoleerde dakplaten. De kantoren zijn opgetrokken in spouwmuren, betonvloeren, kunststof kozijnen en deuren en deels een plat dak gedekt met bitumineuze dakbedekking.

Isolatie:
Het pand is volledig geïsoleerd en kent lage energiekosten. Het pand heeft energielabel A++.

Technische installatie:
Het kantoorpand wordt verwarmd middels een warmtepomp, met als bron aardwarmte, gecombineerd met vloerverwarming. In de goed geïsoleerde bedrijfsruimte is geen verwarming. Warmwatervoorziening geschiedt middels elektrische boiler. Het pand is voorzien van een uitgebreide elektrische installatie met
25 groepen. De maximale belasting is 3 x 40 Ampère. In het pand zijn voldoende 220 volt aansluitpunten. Het kantoordeel wordt verlicht met UGR19 LED verlichting, de bedrijfsruimte middels energiezuinige LED verlichting en de forse lichtstraat levert daar doorgaans voldoende natuurlijk daglicht. Het pand is uitgerust met een alarminstallatie met aansluiting op meldkamer.

Indeling:
Entree met ruime ontvangsthal en receptiebalie, gastentoilet, werkkast met boiler en watertappunt,
4 kantoorruimten, kantine met plavuizenvloer en pantry, sanitaire ruimte met douche, toilet, urinoir en wasgelegenheid, vergaderruimte, expeditieruimte en lichte bedrijfsruimte met elektrische overheaddeur.

Voorzieningen bedrijfsruimte:
Elektrische overheaddeur, separate loopdeur, energiebesparende lichtstraat, geheel vrije overspanning, betonvloer, energiezuinige LED verlichting

Voorzieningen kantoorruimte:
Dubbel toilet, doucheruimte, systeemplafonds met UGR19 LED verlichting, kantine met kitchenette, vloerverwarming d.m.v. aardwarmtepomp.

Parkeervoorziening:
Ruim voldoende parkeerruimte aanwezig op eigen terrein

Terrein:
Over de gehele lengte van het pand is één zijde een strook van 7m1 breed verhard met betonklinkers.
Aan de voorzijde van het pand is een, met klinkers verhardde, parkeerplaats voor circa 8 auto’s.

Planologie:
Op het perceel rust de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden’ met milieu categorie I, II en III.

Ligging:
Het pand is goed gelegen op een kleinschalig industrieterrein met uiteenlopende soorten bedrijven. Het object is goed bereikbaar, met nabij gelegen uitvalswegen van de A6 (Joure/Amsterdam) en een bushalte op loopafstand.

Bijzonderheden:
– De huurprijs is excl. 21% BTW
– Huurtermijn in overleg, met een minimale periode van 5 jaar
– De te huren bedrijfsruimte kan eventueel worden vergroot met 280m2 (meerprijs)
– Er kan op de verdieping desgewenst nog tot 174m2 extra kantoorruimte gehuurd (meerprijs)
– Aanvaarding kan op korte termijn

Kenmerken

Type Bedrijfspand
Oppervlakte v.v.o. 785 m2
Perceeloppervlakte 560 m2
Energielabel A ++
Bouwperiode 2007

Interesse?

Plan een bezichtiging met een makelaar van Haskestaete Makelaardij.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.