Balk, Eigen Haard 37

Kantoorpand

419 m2

1995

€ 495.000,- k.k.

Eigen Haard 37
BALK

Download brochure

Plan een bezichtiging

T: 0514 - 60 31 11
E: info@haskestaete.nl

Deel:

Plan bezichtiging

Omschrijving

Op zichtlocatie gelegen, goed uitgerust kantoorpand met ruim voldoende eigen parkeerplaatsen. Het pand is zeer geschikt voor meerdere doeleinden. Bouwjaar ±1995, oppervlakte b.g.g. ±221m² (B.V.O.), verdieping ±198m² (B.V.O.), 16 parkeerplaatsen, oppervlakte kavel 2.085m².

Bouwaard:
Het pand is opgetrokken in staalconstructie, betonvloeren, spouwmuren met twee kleuren gele gevelsteen, hardhouten kozijnen en een plat dak gedekt met bitumineuze dakbedekking en voorzien van een polyester lichtkoepel. Het pand is vierkant met een verdieping die t.o.v. de begane grond een kwartslag is gedraaid.

Indeling:
Op de begane grond een entree met meterkast, centrale hal met balie en reproruimte, plavuizenvloer, garderobe, toiletgroep (D/H), werkkast, nooduitgang en stalen spiltrap naar de verdieping, 3 kantoorruimten en een kantine met aansluitend een pantry. Op de verdieping een overloop met pantry, werkkast met CV-ketels, toiletgroep (D/H), magazijn/serverruimte en 5 kantoorruimten.

Verwarming:
Het pand wordt centraal verwarmd met radiatoren en heeft 2 CV-ketels, met gescheiden installaties voor op de begane grond en verdieping. De CV-ketels zijn van het type Nefit Trendline HRC CW5, bouwjaren ±2018 en ±2020. Op de verdieping zijn de kantoren voorzien van airconditioning, deze zijn echter afgeschreven en functioneren niet allemaal.

Technische installatie:
Het pand is uitgerust met een elektrische installatie met 17 groepen, 380 Volt aansluiting en digitale tariefmeter. In het pand is een alarminstallatie (meldkamer Chubb) aanwezig. Alle vertrekken zijn voorzien van kabelgoten. Het pand wordt grotendeels verlicht middels TL-verlichting. Het pand is aangesloten op alle nutsvoorzieningen.

Isolatie:
Het pand is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Het pand heeft energielabel A.

Terrein:
Het parkeerterrein van het object is verhard met betonklinkers en natuursteen en heeft een oppervlakte van totaal circa 700m² met 16 parkeerplaatsen, verder grasgazon en gedeeltelijke omzoming met leilinden, beukenhaag en lage stalen erfscheiding langs de weg. Het terrein biedt ruimte voor een eventuele uitbreiding van het pand.

Planologie:
De vigerende bestemming van het perceel Eigen Haard 37 te Balk is: ‘Bedrijventerrein’.
Het vigerend bestemmingsplan is: ‘Bestemmingsplan Balk-Noord’, van de gemeente De Fryske Marren, laatst vastgesteld op 26 april 2016.

Ligging:
Het pand is gelegen op zichtlocatie aan de rand van het kleinschalig bedrijventerrein Eigen Haard te Balk. Op het bedrijventerrein Eigen Haard zijn bedrijven gevestigd uiteenlopend van aard en omvang. Het kantoorpand grenst aan een bedrijfsverzamelgebouw, meubelimportbedrijf en een bouwbedrijf. Het pand is goed ontsloten door de ligging aan de parallelweg langs de doorgaande weg van Lemmer naar Woudsend.

Bijzonderheden:
– Fraai pand geschikt voor meerdere doeleinden!
– Het pand is gelegen op een zichtlocatie aan de doorgaande weg!
– Bij het pand is ruim voldoende eigen parkeerruimte voorhanden.
– Het perceel biedt de mogelijkheid voor uitbreiding (onder voorbehoud vergunning).
– De airco-installatie is toe aan vervanging.
– Levering in overleg, begin 2025.

Kenmerken

Type Kantoorpand
Oppervlakte v.v.o. 419 m2
Perceeloppervlakte 2085 m2
Energielabel A
Bouwperiode 1995

Interesse?

Plan een bezichtiging met een makelaar van Haskestaete Makelaardij.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.