Koudum, Ooste 30

Vrijstaand

2023

€ 165.000,- k.k. exclusief BTW

Ooste 30
KOUDUM

Download brochure

Plan een bezichtiging

T: 0514 - 60 31 11
E: info@haskestaete.nl

Deel:

Plan bezichtiging

Omschrijving

Een nieuwe woning bouwen op een vrije kavel? Dan is dit uw kans. Fraai gelegen bouwkavel, met ruim uitzicht over het weidse landschap. De kavel is 2.089m² groot en bouwrijp. Er is ook de mogelijkheid tot het bouwen van een twee-onder-een-kapwoning.

Kadastraal:
De kavel is kadastraal bekend als gemeente Koudum, sectie L, nummer 1123, groot 1.374m², gemeente Koudum, sectie L, nummer 1120, groot 575m² en gemeente Koudum, sectie L, nummer 1312, groot 140m². Het perceel is vrij van erfdienstbaarheden.

Bestemming:
Een deel van het perceel heeft de bestemming ‘Wonen’ en een deel van het perceel heeft de bestemming ‘Agrarisch’. Het perceel ligt in het bestemmingsplan “Koudum – De Easte en Parkplan”. De gemeente heeft eerder ingestemd met kleine buitenplanse afwijking (kruimelgeval). Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Zijlstra Architecten, tel. 0514-581445.

Ligging:
De kavel is goed gelegen aan de rand van het dorp Koudum. Vanaf het perceel is er ruim uitzicht over de omgeving. Koudum, ook wel genoemd “Het warme hart van de Zuidwesthoek”, heeft een prima voorzieningenniveau. Het centrum is enkele jaren geleden geheel heringericht, wat het dorp eerder de “Europese Dorpsvernieuwingsprijs” heeft opgeleverd. Naast uitgebreide voorzieningen zijn er in- en om Koudum legio activiteiten. Zo is er in Koudum een manege, golfbaan en een jachthaven, en zijn er in de omgeving pittoreske stadjes als Hindeloopen en Workum. Op korte afstand zijn ook de Friese Meren, waardoor ook de watersporter zich in deze omgeving zal thuis voelen. Koudum maakt deel uit van de gemeente Súdwest-Fryslân, wat grenst aan de regio Gaasterland. De bekende bossen van Gaasterland met zijn vele wandel–, fiets– en ruiterpaden zijn op circa 6 km afstand. Kortom: een zeer gevarieerde bos– en waterrijke omgeving om te wonen, te werken en te recreëren.

Bijzonderheden:
– De ontsluiting van het perceel is via het eigen pad naar de Bovenweg tussen nummer 39 en 41.
– Via voetpad kan de kavel ook worden bereikt vanaf de weg Ooste.
– Het perceel is aangesloten op de nutsvoorzieningen en het riool.
– Voor nadere informatie omtrent de mogelijkheden kan contact worden opgenomen met gemeente Súdwest-Fryslân, tel. 140515.
– Vraagprijs is exclusief BTW, notariskosten en kadasterkosten.

Kenmerken

Type Vrijstaand
Perceeloppervlakte 2089 m2
Bouwperiode 2023

Interesse?

Plan een bezichtiging met een makelaar van Haskestaete Makelaardij.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.