Sint Nicolaasga, Heemstrastraat 28

Hoekwoning

80 m2

1959

€ 153.000,- k.k.

Heemstrastraat 28
SINT NICOLAASGA

Download brochure

Plan een bezichtiging

T: 0514 - 60 31 11
E: info@haskestaete.nl

Deel:

Plan bezichtiging

Omschrijving

Voor de handige klusser, scherp geprijsde hoekwoning met stenen berging, gelegen aan rustige straat op ruim perceel nabij de voorzieningen. Bouwjaar ±1959, woonoppervlakte ±80m², inhoud ±285m³, kavel 278m², 3 slaapkamers, berging ±8m².

LET OP:
– Tot 21-10-2022 wordt deze woning gereserveerd voor huurders van Stichting Dynhus. Huurt u momenteel een woning via Stichting Dynhus? En heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak en de verkoopvoorwaarden.
– Wanneer u geen huurder bent van Stichting Dynhus, maar toch interesse heeft in deze woning kunt u zich bij ons via e-mail inschrijven. Wij zullen dan in de week na 21-10-2022 contact met u opnemen en/of een bezichtiging inplannen.
– Bij meerdere koop-gegadigden volgt een inschrijving met een minimum van € 153.000,- k.k.
– Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.
– Bijzondere bepalingen Stichting Dynhus zijn van toepassing: de koper is verplicht de woning gedurende 12 maanden na aankoop zelf te bewonen, dan wel te laten bewonen door een familielid in de eerste graad. Dit kettingbeding blijft 15 jaar na verkoop door Dynhus van kracht op straffe van een boete van 20% van de aankoopprijs. Ingeval er sprake is van gedwongen verkoop door de instelling die de aankoop hypothecair heeft gefinancierd, dan vervalt de verplichting van 12 maanden bewoning voor de huidige eigenaar, echter het kettingbeding is onverminderd van kracht voor de opvolgende koper.
– Leveringsakte dient te worden gepasseerd via Hoekstra & Partners Notarissen te Sint Nicolaasga.

Bouwaard:
De woning is traditioneel gebouwd in spouwmuren, houten- en betonvloeren, grotendeels kunststof kozijnen, -boeidelen en -goten en een zadeldak gedekt met dakpannen. De berging is gebouwd in halfsteens gevels, betontegelvloer en een lessenaarsdak gedekt met bitumineuze dakbedekking.

Indeling:
Op de begane grond een hal met meterkast, kelderkast, trapopgang en toilet, doorzonwoonkamer met rookkanaal en schoorsteenmantel en een keuken. Op de 1e verdieping een overloop, 3 slaapkamers, deels voorzien van kasten, en een badkamer. Op de 2e verdieping een bergzolder, bereikbaar middels een voorzettrap.

Keukeninrichting:
Geen inbouwkeuken en apparatuur aanwezig.

Sanitair:
Badkamer met douchehoek en een aansluiting voor wastafel.

Verwarming/warmwatervoorziening:
De woning wordt met gaskachel(s) verwarmd, deze zijn echter niet aanwezig. Geen warmwatervoorziening.

Elektra:
Verouderde elektrische installatie met 5 groepen.

Isolatie:
Het pand is niet geïsoleerd en grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

Tuin:
Voor- en achtertuin met achterom. De flinke achtertuin is gelegen op het zuidoosten en biedt door de grote diepte vrijwel de gehele dag zon, maar op warme dagen ook voldoende schaduw. De tuin is omgeven door houten schuttingen.

Ligging:
De woning is gelegen aan een rustige straat nabij het centrum van het dorp. In Sint Nicolaasga zijn basisvoorzieningen, basisscholen en gezellige horecagelegenheden. Het dorp Sint Nicolaasga, ligt ten zuidwesten van Joure, prachtig tussen het Tjeukemeer en de Langweerder Wielen. Het beeld van Sint Nicolaasga wordt voor een deel bepaald door de voor deze streken bijzondere Rooms Katholieke Kerk met de markante toren, die vanuit veel richtingen, van heel ver al zichtbaar is. Sint Nicolaasga wordt als het ware omarmd door de Vegelinbossen, eigendom van de adellijke familie Van Eijsinga, die ze voor het publiek toegankelijk heeft gesteld. Op enkele kilometers van Sint Nicolaasga, bevindt zich een vrij toegankelijk strand met zwemgelegenheid aan het Tjeukemeer. Daarbij komt ook nog de gunstige ligging van de plaats nabij de A6, waardoor makkelijk bereikbaar vanuit het gehele land.

Bijzonderheden:
– Woning voor de handige klusser!
– De woning wordt verkocht ‘as is’ en vertoond diverse bouwkundige en technische gebreken.

Kenmerken

Type Hoekwoning
Woonoppervlakte 80 m2
Perceeloppervlakte 278 m2
Aantal slaapkamers 3
Energielabel G
Bouwperiode 1959

Interesse?

Plan een bezichtiging met een makelaar van Haskestaete Makelaardij.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.