Sloten, Wijckelerweg 168c

Tussenwoning

80 m2

1981

€ 195.000,- k.k.

Wijckelerweg 168c
SLOTEN

Download brochure

Plan een bezichtiging

T: 0514 - 60 31 11
E: info@haskestaete.nl

Deel:

Plan bezichtiging

Omschrijving

Leuke starterswoning met stenen berging, gelegen aan rustige straat, nabij de voorzieningen. Bouwjaar ±1981, woonoppervlakte ±80m², inhoud ±254m³, kavel 97m², 2 slaapkamers, berging ±6m².

LET OP:
– Tot 13-02-2023 wordt deze woning gereserveerd voor huurders van Stichting Dynhus. Huurt u momenteel een woning via Stichting Dynhus? En heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak en de verkoopvoorwaarden.
– Wanneer u geen huurder bent van Stichting Dynhus, maar toch interesse heeft in deze woning kunt u zich bij ons via e-mail inschrijven. Wij zullen dan na 13-02-2023 contact met u opnemen en/of een bezichtiging inplannen.
– Bij meerdere koop-gegadigden volgt een inschrijving met een minimum van € 195.000,- k.k.
– Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.
– Bijzondere bepalingen Stichting Dynhus zijn van toepassing: de koper is verplicht de woning gedurende 12 maanden na aankoop zelf te bewonen, dan wel te laten bewonen door een familielid in de eerste graad. Dit kettingbeding blijft 15 jaar na verkoop door Dynhus van kracht op straffe van een boete van 20% van de aankoopprijs. Ingeval er sprake is van gedwongen verkoop door de instelling die de aankoop hypothecair heeft gefinancierd, dan vervalt de verplichting van 12 maanden bewoning voor de huidige eigenaar, echter het kettingbeding is onverminderd van kracht voor de opvolgende koper.
– Leveringsakte dient te worden gepasseerd via Hoekstra & Partners Notarissen te Sint Nicolaasga.

Bouwaard:
De woning is traditioneel gebouwd in spouwmuren, betonvloeren, hardhouten kozijnen en een zadeldak met plat en dakkapellen en gedekt met dakpannen en bitumineuze dakbedekking. De halfvrijstaande berging is gebouwd in halfsteens gevels, betontegelvloer, zinken goten en een zadeldak gedekt met dakpannen.

Indeling:
Op de begane grond een hal met meterkast en toilet, Z-vormige woonkamer met trapkast en een halfopen keuken met plavuizenvloer, portaal met achterdeur en een trapopgang. Op de 1e verdieping een overloop met ruime bergkast en CV-kast, 2 slaapkamers en een badkamer met aansluiting(en) voor wasapparatuur.

Keukeninrichting:
Een witte inbouwkeuken met houtkleurig werkblad in langsopstelling en voorzien van RVS afzuigkap. Verder geen apparatuur aanwezig.

Sanitair:
Ruime badkamer met douchehoek met thermostaatkraan, 2e toilet, wastafel en aansluiting(en) voor wasapparatuur. Het sanitair is vernieuwd.

Verwarming/warmwatervoorziening:
De woning wordt centraal verwarmd middels AWB Thermo Elegance HR CV-ketel, bouwjaar ± 2012. Warmwatervoorziening met de CV-ketel.

Elektra:
Vernieuwde elektrische installatie met 4 groepen, aardlekschakelaar(s) en digitale tariefmeter.

Isolatie:
Het pand is licht geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De woning is voorzien van energielabel D.

Tuin:
Zonnige achtertuin met achterom, voorzien van bestrating en gelegen op het zuidoosten. De tuin is omgeven door houten schuttingen. De voortuin is van de straat afgescheiden middels stalen hekwerk.

Ligging:
De woning is goed gelegen aan de doorgaande straat, met uitsluitend bestemmingsverkeer, in het pittoreske centrum van de Elfstedenstad Sloten. In de plaats zijn basisvoorzieningen aanwezig. Sloten is gericht op de watersport en heeft dan ook een jachthaven, gelegen aan doorgaande vaarroute. Op circa 5 kilometer afstand ligt Balk, de hoofdplaats van de regio Gaasterland (gemeente De Fryske Marren), waar een ruim winkelbestand voorhanden is. Gaasterland staat bekend om haar bos– en waterrijke woonomgeving, pittoreske plaatsjes, ruimte en natuurschoon. Dit alles maakt het gebied geliefd om te wonen, werken en recreëren. Op korte afstand is een 9-holes golfbaan en ook zijn er uitgebreide fiets– en wandelroutes. Natuurliefhebbers en watersporters zullen zich hier als een vis in het water voelen! Daarbij komt ook nog de gunstige ligging van het gebied nabij Lemmer en uitvalswegen richting de Randstad (A6).

Bijzonderheden:
– Fraaie woning voor de starter(s) op de woningmarkt!
– De woning verkeert bouwkundig in prima staat.
– Alle sanitair is onlangs vernieuwd.
– De woning is voorzien van mechanische ventilatie.

Kenmerken

Type Tussenwoning
Woonoppervlakte 80 m2
Perceeloppervlakte 97 m2
Aantal slaapkamers 2
Energielabel D
Bouwperiode 1981

Interesse?

Plan een bezichtiging met een makelaar van Haskestaete Makelaardij.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.