Terug naar:

Balk
It Hoekstee  5
8561 BE  Balk

Huurprijs  €1,00 
Keurig kantoorpand gelegen tegen het centrum van Balk met nabij volop gratis parkeermogelijkheid. Het pand kan ook worden gebruikt als winkelpand.

Keurig kantoorpand gelegen tegen het centrum van Balk met in de directe nabijheid volop gratis parkeermogelijkheid. Het pand kan ook worden gebruikt als winkelpand. B.V.O. circa 85m², frontbreedte circa 7,3m¹. Onderdeel van appartementencomplex 'Haskestaete'.

Bouwaard:
Het kantoor is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex “Haskestaete”, gebouwd in 1994 in betonskeletbouw met hardhouten kozijnen, binnenwanden houtskeletbouw en systeemplafonds met TL-armaturen.

Indeling:
Op de begane grond een entree/tochtportaal, centrale ontvangsruimte met balie, kastenwanden, 2 kantoren waarvan 1 met kastenwand, achteringang met meterkast, pantry en toilet. Het pand is uitgerust met vaste vloerbedekking en veel bergruimte.  

Technische voorzieningen:
Het pand wordt verwarmd middels elektrische gevelkachels. Warmwater via close-in-boiler. Elektrische installatie met 8 groepen (220Volt), aardlekschakelaars, voldoende WCD’s en aansluitmogelijkheid op glasvezel. Het pand is voorzien van armaturen met TL-verlichting.

Planologie:
Het object valt onder het bestemmingsplan Balk-Zuid 2017 en heeft als planologische bestemming "Gemengd". Horeca en aanverwante activiteiten zijn niet toegestaan.

Ligging:
Goed gelegen in het geheel nieuw ingerichte hart van Balk met gezondheidscentrum, supermarkt, zorgcentrum en nabij de winkelstraat. Het pand is gelegen op een opvallende plek aan invalsweg richting het centrum. In het complex ‘Haskesteate’ zijn op de begane grond een aantal winkels en kantoren gevestigd. Balk heeft een levendig, historisch centrum en is de hoofdplaats van de regio Gaasterland. 

Bijzonderheden:
- Huurprijs is exclusief servicekosten, energie- en waterverbruik en gemeentelijke lasten.
- Er is geen sprake van BTW belaste huur.
- Maandelijkse bijdrage servicekosten aan V.v.E. € 60,- / maand (€ 720,- / jaar).
- Huurtermijn 5 jaar met optie voor verlenging.

 

Overdracht  
Aanvaarding
   
Bouwvorm  
Soort object Bedrijfspand
Type woning Kantoor
Kwaliteit woning Goed
Bouwjaar 1994
Bouwvorm Traditioneel
   
Indeling  
Woonopp. 85 M²
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal verdiepingen
Overige inp. ruimte
   
Energie  
Verwarming Elektrische verwarming
Warmwater Elektrische boiler(s)
Eigendom Ja
Isolatie Volledig geisoleerd
   
Buitenruimte  
Tuin
Ligging pand Aan doorgaande weg, centrum
   
   

 

         

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij