Terug naar:

Bakhuizen
Beurtskipper ong  k.9/10
8574 RD  Bakhuizen
Bouwkavels aan vaarwater voor vrijstaande of halfvrijstaande woning voor zeer scherpe prijs!!
     

BOUWKAVELS BEURTSKIPPER BAKHUIZEN

De fraai gelegen bouwgrond wordt aangeboden voor een scherpe prijs van € 100,-, per vierkante meter, exclusief 21% omzetbelasting. Hiermee is het de laagste prijs voor bouwgrond in de gemeente De Fryske Marren. Met deze lage vierkante meterprijs komt het bouwen van een eigen woning voor veel mensen binnen bereik.

Op de kavels gelegen aan de Bakhústerfeart kunnen zowel vrijstaande- als halfvrijstaande woningen worden gebouwd. Vanaf de, nabij de ijsbaan gelegen, kavels is vrij uitzicht en er kan een boot worden afgemeerd direct aan de kavels, in een eigen strook water. Via de Bakhústerfeart is er prima ontsluiting naar de Friese Meren.

Bakhuizen is een dorp van ±1100 inwoners, gelegen in het centrum van nationaal landschap Zuidwest Fryslân, en ligt op een keileemheuvel die is ontstaan tijdens de Riss-ijstijd. Met de ligging op steenworp van het IJsselmeer, het glooiende landschap en in de nabijheid van de Gaasterlandse bossen is het dorp schitterend gelegen. Het dorp kent naast een actief verenigingsleven, een behoorlijk voorzieningenniveau en er is werkgelegenheid dankzij de aanwezigheid van diverse bedrijven.

Overdracht  
Aanvaarding
   
Bouwvorm  
Soort object Bouwgrond
Type woning Vrijstaande woning
   
Buitenruimte  
Perceelopp. 600 M²
Tuin
Ligging pand In woonwijk, rustige straat, deels vrij uitzicht, aan rand watersportdorp, aan vaarwater
   
   

 

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij