Terug naar:

Bakhuizen
Langebaan  10
8574 RC  Bakhuizen
Realiseer hier je droomwoning! Mooi gelegen, ruime hoekkavel met eigen aanlegoever (±28m¹) aan vaarwater. Vrij te bebouwen door aannemer naar keuze. De laatste kavel in het plan!
   

Realiseer hier je droomwoning! Mooi gelegen, ruime hoekkavel met eigen aanlegoever (±28m¹) aan vaarwater. Vrij te bebouwen door aannemer naar keuze. De laatste kavel in het plan!

Bouwkavel groot 761m², voor scherpe prijs € 115.000,- v.o.n., exclusief 21% BTW ( ± €.151,-/meter, exclusief 21% BTW)!

De kavel
Op de kavel gelegen nabij de Bakhústerfeart kan een vrijstaande- of een twee-onder-kapwoning worden gebouwd. De achtertuin heeft een zeer gunstige ligging op het zuidwesten. De, in de buurt van de ijsbaan gelegen kavel, heeft deels vrij uitzicht en er kan een boot worden afgemeerd direct aan de kavel, in een eigen strook water. Via de Bakhústerfeart is er prima ontsluiting naar de Friese Meren.

Bakhuizen
Bakhuizen is een dorp van ±1100 inwoners, gelegen in het centrum van nationaal landschap Zuidwest Fryslân, en ligt op een keileemheuvel die is ontstaan tijdens de Riss-ijstijd. Met de ligging op steenworp van het IJsselmeer, het glooiende landschap en in de nabijheid van de Gaasterlandse bossen is het dorp schitterend gelegen. Het dorp kent naast een actief verenigingsleven, een behoorlijk voorzieningenniveau en er is werkgelegenheid dankzij de aanwezigheid van diverse bedrijven.

Gaasterland
De regio Gaasterland staat bekend om haar bos– en waterrijke woonomgeving, pittoreske plaatsjes, ruimte en natuurschoon. Rust en ruimte is in deze omgeving nog volop te vinden! Dit alles maakt de gebied geliefd om te wonen en te werken. Met de ligging nabij Lemmer is het midden van het land via de A6 vlot bereikbaar. 

Overdracht  
Aanvaarding
   
Bouwvorm  
Soort object Bouwgrond
Type woning Bouwgrond
   
Buitenruimte  
Perceelopp. 761 M²
Tuin
Ligging pand In woonwijk, aan vaarwater, bosrijke omgeving, rustige straat
   
   

 

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij