Terug naar:

Balk
Sleatemar   81
8561 BG  Balk
​Leuke recreatiewoning met eigen ligplaats, gelegen op kleinschalig parkje direct aan het Slotermeer. De woning is gemoderniseerd en in goede staat van onderhoud.
     

Leuke recreatiewoning met eigen ligplaats, gelegen op kleinschalig parkje direct aan het Slotermeer. De woning is gemoderniseerd en in goede staat van onderhoud. Bouwjaar ±1971, inhoud ±130m³, 2 slaapkamers.

Bouwaard:
De woning is gebouwd in houtconstructie met gevels in kalkzandsteenblokken, houten vloeren, hardhouten kozijnen, houten gevelpui en een schilddak met aan de binnenzijde aftimmering met kraalschroten en gedekt met asfaltbitumen shingles. De aangebouwde berging in hout, betonvloer en een lessenaarsdak eveneens gedekt met shingles. 

Indeling:
Op de begane grond een L-vormige woonkamer met laminaatvloer, trapopgang, bergkast, meterkast, balken plafond, tuindeuren, open keuken en een gecombineerde badkamer/toilet. Op de verdieping twee slaapruimtes. 

Keukeninrichting:
Moderne, houtkleurige inbouwkeuken in parallelopstelling, voorzien van 4-pits gasfornuis, ijskast, oven, geiser en afzuigkap. In de keuken is veel bergtruimte middels laden.

Verwarming/warmwatervoorziening:
De woning wordt verwarmd met een gevelkachel. Warmwatervoorziening middels Vaillant geiser (bouwjaar ±2017).

Sanitair:
Gecombineerde badkamer/toilet met douchecabine met thermostaatkraan, toilet, wasmachineaansluiting en een wastafelmeubel. Het geheel is redelijk recent gemoderniseerd.

Isolatie:
De woning is deels geïsoleerd. 

Elektra:
Elektrische installatie met 2 groepen.

Ligging:
De woning is gelegen op kleinschalig, sfeervol recreatiepark, grenzend aan het Slotermeer nabij Balk. De woning is prima gesitueerd met een vrij en weids uitzicht op het water en zon rondom het pand. Aan de voorzijde (Noordoosten) is een terras aan het water met een aanlegplaats voor het afmeren van eigen een vaartuig. Aan de achterzijde een ruime en zonnige tuin op het zuidwesten. Op het park is een gemeenschappelijk ruimte, het 'Theehuis', waar zomers kan worden gebarbecued en kinderen kunnen spelen. Ook worden er zomers zeilwedstrijden georganiseerd. Het groenonderhoud bij de woningen wordt uitgevoerd door de beheerder van het park.

Balk is de hoofdplaats van de regio Gaasterland. Het dorp beschikt over een levendig, historisch centrum en er zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig. Gaasterland staat bekend om haar bos– en waterrijke woonomgeving, pittoreske plaatsjes, ruimte en natuurschoon. Dit alles maakt het gebied geliefd om te wonen, werken en recreëren. Op korte afstand (±7 km) is een 9-holes golfbaan aanwezig en ook zijn er in Gaasterland uitgebreide fiets– en wandelroutes en tal van watersportvoorzieningen zoals een jachthaven aan de rand van Balk. Natuurliefhebbers en watersporters zullen zich hier als een vis in het water voelen! Daarbij komt ook nog de gunstige ligging van het gebied nabij Lemmer met goede verbinding richting de Randstad (A6). 

Bijzonderheden:
- Ideale uitvalsbasis voor de watersporter en rustzoeker.- De woning verkeert in goede staat van onderhoud.
- Op het pand rust een recreatieve bestemming.
- Een prachtig plekje voor watersporters, rust- en ruimtezoekers.
- De Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de Coöperatieve Vereniging Buitenplaats Sleatemar B.A. zijn op verzoek verkrijgbaar.
- Bijdrage Coöperatieve Vereniging ±€ 1.225,-/jaar (wordt jaarlijks aangepast).
- De gehele inventaris blijft bij de woning.
- De overdracht zal plaatsvinden bij Notariskantoor Nicolai te Balk.
- De walbeschoeiing en de bestrating in het park zijn een paar jaar geleden vernieuwd.


Overdracht  
Aanvaarding
   
Bouwvorm  
Soort object Recreatiewoning
Type woning Vrijstaande woning
Kwaliteit woning Eenvoudig
Bouwjaar 1971
Bouwvorm Systeembouw
   
Indeling  
Woonopp. 55 M²
Inhoud 130 M³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 2
Overige inp. ruimte
   
Energie  
Verwarming Gaskachel(s)
Warmwater Geiser
Eigendom Ja
Isolatie Gedeeltelijk geïsoleerd
   
Buitenruimte  
Perceelopp. 40 M²
Tuin Tuin rondom
Kwaliteit tuin Normaal
Achtertuin
Ligging achtertuin Zuid-westen
Ligging pand Op kleinschalig parkje, bosrijke omgeving, fraaie ligging, direct aan het Slotermeer
   
Bergruimte  
Schuur / Berging 5 M²
Voorzieningen Geen
   

 

Haskestaete Makelaardij
It Hoekstee 3
8561 BE Balk
0514 - 603111
info@haskestaete.nl

Copyright 2016 © Haskestaete Makelaardij